op weg voor een brusje


na vele jaren in de medische mallemolen te zitten hebben we32 maanden geleden mogen proeven van het vader en moederschap.onze liefde voor ons kleine ventje is alleen maar gegroei ddaarom hebben we ook besloten om voor een broer of zusje te gaanmaar dit is bij ons niet zo eenvoudig daarom gaan we terug op zoek naar een eiceldonor.

ben jij zo een lieve schat die mee onze dromenhelpt waar te maken neem dan gerust contact met ons op.

ondertussen hebben we onze tweede pogong met eiceldonatie achter de rug(2011)helaas heeft deze niet tot een zwangerschap mogen komen en hebben we nu ook geen enkele cryo meer dus trekken we nog eens ons stoute schoenen aan om op zoek te gaan naar een eiceldonor.

nu zijn we bezig aan onze reservepoging en hebben 2 emmykes terug geplaatst gekregen,vrijdag 17feb 2012 is onze d-day,mss wel onze laatse ooit.

het telefoontje begon positief met proficiat u bent zwanger MAAR je hcg(zwangerschapshormoon)staat aan de lage kant gelieve dinsdag terug te komen,maar het resultaat was dat de zwangerschap niet doorgezet is en dat het hcg gezakt is,weeral eens teleurstellend nieuws,maar we geven niet op…ooit komt onze droom uit…

DUS…

kan of wil je ons helpen neem dan gerust contact met ons op en we zullen je zo goed mogelijk op je vragen antwoord proberen te geven.

hopelijk tot snel

s,s en x

eicelgezocht@msn.com

alvast van harte bedankt

liefs XxX

Plaats een reactie